Over Ons

AnderZ Energi levert een complete installatie af. Dit doen wij voor de consumenten markt en de zakelijke markt. Wij verlaten na de installatie, uw huis of bedrijf met een werkende zonnestroom-installatie. Door het geven van juiste adviezen, zijn de klanten tevreden en vertellen zij hun ervaringen door.

NEEM CONTACT OP

Missie

Dagelijks zijn wij bezig met duurzaamheid. Wij adviseren klanten over de best mogelijke toepassingen om duurzame energie op te wekken. Dit wil overigens niet zeggen dat we proberen zoveel mogelijk zonnepanelen op het dak te krijgen. Bij projecten kijken we graag met u mee om een zo kostenefficiƫnt mogelijke zonne-energie installatie te plaatsen met een maximaal rendement.

Hierbij adviseren, engineren en installeren wij met gecertificeerde partners. Om dat te bereiken zijn wij samen met onze partners, gespecialiseerd in het, samen met u, vinden van de beste toepassingen van zonne-energie op uw dak.

Met geavanceerde software, top producten en praktische kennis realiseren wij beoogde doelstellingen.

Visie

Wij helpen onze klanten met het uitwerken van zonne-energie oplossingen en denken mee in het aanvragen van subsidies zoals, K.I.A., E.I.A., M.I.A. VAMIL en de SDE+. Wij regelen dit van A tot Z. Voor de consumentenmarkt regelen we ook de BTW teruggave. Onze producten selecteren wij uitsluitend op basis van kwaliteit, rendement en prijs. Alle zonnepanelen in ons assortiment beschikken over de benodigde certificaten.

Wij werken met leveranciers die volledige garantie kunnen afgeven op vermogen en producten.