Over Ons

AnderZ Energi biedt een pakket aan van zonnepanelen, omvormers, montagesystemen, bekabeling, connectoren en duurzaam gerelateerde producten. Dit doen wij met name voor de zakelijke – en agrarische markt, maar ook voor de consumenten markt. Wij hebben ruime ervaring in het aanbieden van totaal concepten op het gebied van zonne-energie.

Hierbij adviseren, engineren en installeren wij met gecertificeerde partners. Om dat te bereiken zijn wij samen met onze partners, gespecialiseerd in het, samen met u, vinden van de beste toepassingen van zonne-energie op uw dak.

Met geavanceerde software, top producten en praktische kennis realiseren wij beoogde doelstellingen.

NEEM CONTACT OP
0
+
Zonnepanelen
0
Zonuren 2019
0
+
Opbrengst in kWh

Missie

Dagelijks zijn wij bezig met duurzaamheid. Wij adviseren klanten over de best mogelijke toepassingen om duurzame energie op te wekken. Dit wil overigens niet zeggen dat we proberen zoveel mogelijk zonnepanelen op het dak te krijgen. Bij projecten kijken we graag met u mee om een zo kostenefficiƫnt mogelijke zonne-energie installatie te plaatsen met een maximaal rendement.

Visie

Wij helpen onze klanten met het uitwerken van zonne-energie oplossingen en denken mee in het aanvragen van subsidies zoals, K.I.A., E.I.A., M.I.A. VAMIL en de SDE+. Wij regelen dit van A tot Z. Voor de consumentenmarkt regelen we ook de BTW teruggave. Onze producten selecteren wij uitsluitend op basis van kwaliteit, rendement en prijs. Alle zonnepanelen in ons assortiment beschikken over de benodigde certificaten.

Wij werken met leveranciers die volledige garantie kunnen afgeven op vermogen en producten. Een van onze leveranciers op het gebied van onderbouwssytemen werkt met zeer gepassioneerde mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

AnderZ Energi

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag.